Standaard kunnen mensen die je album mogen bekijken het als fotoboek of magazine bestellen. Heb je Premium of Pro, dan kun je dat uitzetten. Dat kan op twee manieren.
Bestelopties uitzetten voor één album
Open het album en klik rechtsboven op de drie bolletjes. Kies 'instellingen' en haal het vinkje weg bij 'Toon bestel opties'.
Bestelopties uitzetten voor al je albums
Klik in je profiel op instellingen (je profiel vind je onder je avatar rechtsboven). Haal het vinkje weg bij 'Toon bestel opties'. Dit geldt dan voor elk nieuw album dat je aanmaakt. Wil je het ook voor je bestaande albums uitzetten? Klik dan op 'Pas deze instellingen toe op al mijn albums.'
Als eigenaar zie je de bestelknop altijd, ook als je hem voor bezoekers hebt uitgezet. Je eigen albums kun je dus altijd bestellen.