Je kiest zelf of de deelopties in je album te zien zijn.
Per album
Open het album waarin je de deelopties wilt verbergen. Klik rechtsboven op de drie bolletjes . Vink de optie 'Toon deel opties' aan of uit.
Voor al je albums
Ga naar de 'instellingen' in je profiel. Vink onder 'Mijn Albums' de optie 'Toon deelopties' aan of uit. Dit geldt voor al je nieuwe albums. Wil je het ook voor je bestaande albums? Klik dan onderaan op de link 'Pas deze instellingen toe op alle albums'.